keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Pinaattipasta

Matematiikkaa pinaatilla
Pinaattipasta ricotalla

100 g tuoretta pinaattia
voita paistamiseen
valkosipulinkynsi
2 rkl ricotta-juustoa
suolaa
mustapippuria
muskottipähkinää
parmesanjuustoa

pastaa

Laita pasta kiehumaan.
Kuori ja murskaa valkosipuli.
Paista valkosipulia hetki voissa.
Pilko huudellut pinaatit pienemmiksi.
Lisää pinaatit valkosipulin joukkoon, lisää suola ja mustapippuri.
 Paista pinaatteja muutama minuutti.

Laita kulhon pohjalle ruokalusikallinen ricottaa.
Laita ricotan päälle annos pastaa.
Laita pastan päälle puolet pinaatista ja sekoita hyvin.

Kaada annos lautaselle ja raasta sen päälle muskottipähkinää ja parmesania.

Ei kommentteja: