tiistai 26. helmikuuta 2013

Broadway Market

Puolalaisia pasteijoita

 Broadwayn markkinat olivat kylämäiset, kotoisat markkinat junamatkan päässä Liverpoolin asemasta. Seitsemän minuutin junamatka tarjosi keskustan maisemista poikkeavan näkymän Lontooseen. Junalta markkinoille London Fields puiston kautta kulkiessa saa luotua hyvän yleissilmäyksen muihin markkinoille menijöihin. Nämä markkinat tuntuiva vetävän puoleensa hipstereitä ja laadukkaiden raaka-aineiden etsijöitä enemmän kuin turisteja.

 Markkinoilla ei ollut hurjaa tungosta, vaikka väkeä olikin hyvin liikkeellä ja väljyys vahvisti osaltaan rauhallista tunnelmaa. Pienet markkinat on helppo kiertää ja niiden koko innostaa tutkimaan tarjolla olevia tuotteita huolellisemmin, kuin suuremmilla ja väkirikkaammilla markkinoilla. Markkinakansaa viihdyttivät katusoittajat, katutanssija ja kadulla öljyväreillä maalaava taiteilija.

Kojuissa oli myynnissä laadukkaita raaka-aineita ja valmiita ruokia ja leivonnaisia. Mikäli asuisin Lontoossa matkaisin varmasti lauantaisin foodieiden perässä markkinoille ostamaan herkkuja ja nauttimaan hyväntuulisesta tunnelmasta.
Borough Olives myi tuotteitaan myös Broadwayn markkinoilla


Markkinat lauantaisin 9-17

Juna; Liverpool Street Rail Stationilta Greater Anglia junalla London Fields Rail Stationille, lyhyt kävelymatka London Fields puiston läpi markkinoille.


2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Kivan näköistä.Etenkin noista mehuista tuli nyt jano;D

Satu -Tsajut kirjoitti...

Saimme maistaa yhtä noista mehuista ja se oli kyllä ihanaa. Mikäli minulla olisi omia omenapuita kokeilisin tehdä tuon kaltaisia mehuja itse.