tiistai 19. maaliskuuta 2013

Sipulipasta


Tagliatella con cipolle
4 annosta

100 g suolatonta voita
450 g sipuleita (4 isoa salottisipulia, 1 iso punasipuli)
4 rkl vettä
2 dl kermaa
suolaa
mustapippuria
hyppysellinen raastettua muskottipähkinää
kourallinen persiljaa silppuna
275 g tagliatellea tai muuta pastaa
parmesaania raasteena

Sulata voi kattilassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä. Älä ruskista.
Lisää vesi kattilaan.
Anna sipulin kiehua kannen alla hiljalleen 20 minuuttia.

Soseuta keitetty sipuli.
Lisää kerma, suola, pippuri, muskottipähkinä ja persilja.
Pidä kastike lämpimänä.

Keitä pasta.
Valuta pasta ja lisää sen joukkoon kastike.
Sekoita hyvin ja tarjoa pasta parmesaaniraasteen kanssa.


Sipulipastaan lisätty talvisen aneeminen persilja ei tuonut tarpeeksi makua kastikkeeseen. Pasta oli helppo tehdä kaapista aina löytyvistä aineista.


Ei kommentteja: