lauantai 4. toukokuuta 2013

Fafa's

 Pikaruoalla on sanana ikävä kaiku, mutta aina se ei ole heikkolaatuista tai pelkkää halpaa lihaa vehnäjauhoissa, joskus se voi yllättää. Minulle suositeltiin Fafasia ja otin tutustumiskäynnille mukaan tyttäreni.

Tilasimme yhden Falafelin, lisuke ranskalaiset ja limpparit. Falafel oli suuri, ehkä jopa liian suuri. Ranskalaisetkaan eivät olleet mikään yhden hengen annos. Pitaleivässä tarjoiltu annos sisälsi falafel-pyöryköiden lisäksi hummusta, tomaattia, kurkkua, suolakurkkua sekä paljon kaalia.

Alkupalat

Limuista inkiväärilimska oli hyvä, mutta lapsi löysi minttulimukasta rakkautensa, limun jälkeen ei kuulemma haittaa ettei hän Pääsiäisenä saanut lammasta ja sen kanssa minttuhyytelöä, koska limppari maistui aivan minttuhyytelöltä. Itse en olisi koko pulloa minttuhyytelön makuista limpparia saanut juotua, mutta oli se mielenkiintoinen tuttavuus.

EDIT toisella käynnillä ihmettelin olinko tullut ollenkaan samaan paikkaan, mikäli ensimmäinen kerta ravintolassa ei olisi ollut niin onnistunut, en antaisi paikalle enää mahdollisuutta.


Viime aikoina meillä on ollut keittiössä hiljaista. Illat olemme käyttäneet pitkillä kävelylenkeillä ja sohvannurkassa keskustellen, me vain puimme tulevaisuutta. Syksyllä teini muuttaa muutamaksi vuodeksi ulkomaille opiskelemaan ja keittiöelo on jäänyt hetkeksi kaiken muun jalkoihin. Koetan saada muutaman koneella roikkuvan puolivalmiin tekstin valmiiksi ja palata sen jälkeen keittiöön luomaan jotain uutta.

3 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Tutunnäköinen paikka;tuolla oli ennen pitaleipomo tai itse asiass Fafasin omistaja taisikin ostaa sen ja jatkaa niitä pitojen tekoa;D

Paula kirjoitti...

Tänän söin ekan kerran Fafasin falafelia, vaikka asunkin tuossa ihan vieressä. :) Falafelissa oli makua, mutta oli vähän kuivaa. Raita tms. Olisi auttanut.

Satu kirjoitti...

Pitaleivät olivat pehmeitä, eivätkä murentuneet syödessä.

Paula, toisella kerralla havaitsin saman minkä sinä, falafel oli liian kuiva ja kylmä.

Taidan testata paikkaa vielä kolmannenkin kerran ennen kuin teen lopullisen päätöksen Falafeleista.