lauantai 17. elokuuta 2013

Fazeriina-juustokakku




200 g kaakaotäytekeksejä
60 voita

5 dl kermaa
400 g tuorejuustoa
200 g Fazerinaa
5 liivatelehteä

Murskaa keksi.
Sulata voi.
Sekoita voi ja keksimurska.

Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.
Painele keksimurska vuokaan.
Nosta vuoka jääkaappiin jäähtymään.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Laita vettä kiehumaan.
Pilko Fazeriina ja sulata se.
Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
Vatkaa joukkoon tuorejuusto.
Vatkaa sulanut, vähän jäähtynyt suklaa joukkoon.
Lisää kiehuvaan veteen liotettu liivate kokoajan vatkaten massaan.

Kaada juustokakkumassa pohjan päälle ja nosta vuoka takaisin jääkaappiin ainakin kolmeksi tunniksi.

Ei kommentteja: