maanantai 26. elokuuta 2013

Reaktor Food Truck


Päivän lounaaseen tuli muutos, törmättyäni matkalla Street Gastron autokioskiin. Pitkä jono luukulle ei lannistanut minua, sillä olin kuullut paikasta paljon hyvää. Viimeinkin päästyäni tiskille havaitsin valinnan olevan helppoa; nälkäisen väkijoukon jälkeen jäljellä oli enää vegepurilainen.

Vegepurilaisen pihvi ei ollut napakka, mutta maultaan se oli taivaallinen, munakoiso ja kikherne yhdessä mausteiden kanssa oli taivaallista. Leipä oli kunnollista, ei mitään höttöistä kuten tavallisesti on grilliruoan tai hampurilaisten laita. Olin aivan myyty.

Valitettavasti huomenna en enää pääse nauttimaan hampparista ja limusta hintaan 9,70 € sillä ruokakoju jatkaa kierrostaan muualle.

Tämä kuva on otettu sen väkijoukon jälkeen, tämä ei siis ole käsitykseni väenpaljoudesta

Asiointi ruokarekassa oli huiman nopeaa, mutta siitä huolimatta kerkesin annostani odotellessa tavailemaan Reaktorin rekryilmoituksia. Vaikken kuulukaan heidän hakemaansa joukkoon olin aivan myyty tempauksesta, tämmöistä kokisin mielelläni lisää. Auto liikkuu näissä tunnelmissa kuun loppuun, bongaa kampanjan nettisivuilta lähin pysähtymispaikka.

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Veljeni on Reaktorin palkkalistoilla ja siellä kyllä pidetään huolta työntekijöistä. Eniten tykkään jostain heidän nettisivujensa lausahduksesta, emme kannusta ylitöihin! (koska on tärkeää viettää aikaa myös perheen kanssa)

Satu -Tsajut kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä Nanna, perheen kanssa vietetty aika antaa energiaa töihin :)