maanantai 7. lokakuuta 2013

Ravintola Popino Hämeenlinna

 Minulla on hienoinen maine ravintoloiden työntekijöiden asenteesta jurpsuttajana. Olen joutunut pettymään karvaasti muutamassa hyvämaineisessa helsinkiläisravintolassa ja nekin jotka ovat olleet maineensa veroisia, niin hyvin harva niistä on kohonnut asiakaspalvelultaan tämän hämäläisen ravintolan tasolle. Päädyin Hämeenlinnaan ja ravintola Popinoon sattumalta ja nautin joka hetkestä.

Vieraampi kanssasyöjä tiedusteli minulta pariin otteeseen onko kaikki kunnossa, kun istuin hiljaa ympärilleni toljotellen. Oli upeaa katsella iloista, ripeää, ystävällistä ja mitä ylisanoja vielä tähän kehtaan lisätä, henkilökunnan toimintaa. Asiakkaat huomioitiin uskomattoman upealla tavalla. Kyllähän meillä oli tarkoitus keskustella kaikenlaista mielenkiintoista syömisen lomassa, mutten vain kyennyt siihen tapahtumien tarkkailulta. Palvelu sujui ripeästi ja äärimmäisen ystävällisesti vaikka ilta oli kiireinen ja suurin seurue oli yli kymmenhenkinen. Voinko sanoa vielä kerran olleeni mykistynyt?

Ruoka oli ihan kivaa. Koska kanssa aterioitsija oli minulle vieras, en tohtinut vaatia maistiaista lautaseltaan. Pihvi näytti hyvältä, kastike oli kuulemma tujun pippurinen. Annoksessa olisi saanut omaan makuuni olla enemmän lisäkepuolta ja vaikka pienempi pihvi. Nauttimani hampurilainen oli mukavasti tehty muuhun, kuin niihin höttömöttö sämpylöihin, mutta tämä ravintola ei liene paras vaihtoehto nauttia hampurilaisia, vaan kannattaa katsella listalta jotain muita herkkuja.

Lyhyesti päätettäköön tämä ylistysbloggaus paikasta toteamukseen; jos haluat kokea mitä hyvä asiakaspalvelu on kiireisenäkin iltana, suuntaa Hämeenlinnan Popinoon.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy yhtyä kehujien joukkoon. Popino on perheemme suosikkiravintola erinomaisen palvelun ja hyvän ruoan vuoksi. Popinoon 'ưskaltaa'mennä lapsienkin kanssa, koskaan en ole kokenut että lapsemme olisivat haittona, päin vastoin! Nyt on ko.ravintolan juhlavuosi ja ilmeisesti kuukausittain vaihtuvan kolmen ruokalajin juhlamenun saa 25eurolla! Itse olen syönyt pari erilaista menua ja aivan loistavia olivat. Uusi, mutta ihana tuttavuus oli inkivääri-porkkana-alkukeitto. t. Milly

Satu -Tsajut kirjoitti...

Hienoa, ettei kokemuksemme poikennut ravintolan normaalista linjasta vaan palvelu on aina loistavaa :)