tiistai 5. marraskuuta 2013

Maotai Kitchen, Lontoo

China Town Lontoossa on täynnä toinen toistaan houkuttelevimpia ravintoloita. Kahdeksanhenkinen seurue oli suuri, mutta onnistuimme saamaan pöydän Maotai Kitchenistä. Ravintola näyttää pieneltä ulospäin, mutta se on ainakin kolmessa kerroksessa.

Olutkana, annos josta tappeli kolme henkilöä

Ruoka oli toista kuin kotimaisissa kiinalaisissa. Listalta puuttui hapanimeläkana, mutta tarjolla oli possun korvia, kiveksiä, sorkkia, niveliä, mahaa ja niin edespäin. Ruoka oli hyvin maustettua ja chilisessä olutkanassa oli käytetty upean koukuttavasti chiliä, poltteen taso oli huulet muhevoittava, mutta vatsaystävällinen.

Possun niveliä
Annokset olivat valtaisia. Emme tilanneet lisukeriisiä, mutta ruokaa oli silti liikaa. Yksi pääruoka olisi sopivan kokoinen annos kahdelle-kolmelle henkilölle.

Possunkorvaa alkuruoaksi

Ravintola tarjoaa Guizhou:n maakunnan ruokaa, joka oli itselleni aivan uusi, upea tuttavuus. Kanan ja possun lisäksi listalta löytyi mm. meduusaa, jonka rakenne oli purkkamaisena vaikeasti lähestyttävä. Pikkelsöity raastealkuruoka taas oli loistava, aavistuksen tulinen ja maukas.


 Maotai Kitchen
12 Macclesfield Street W1D 5BP
London

Ei kommentteja: