perjantai 31. tammikuuta 2014

Nopea parsakaalipasta

Parsakaalipasta yhdelle

pieni kourallinen parsakaalin nuppuja
1 sardellifile (= puolikas kala)
1/3 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
suolaa

pastaa

Laita vettä kiehumaan.
Mikäli sinulla on nahallinen sardellifile, niin poista nahka ja selkäruoto.
Pienennä valkosipuli.
Laita sardellifile, öljy ja valkosipulipannulle.
Muussaa kala lastalla pieneksi.
Hauduta kalaa ja sipulia pannulla öljyssä.

Huuhdo parsakaalin nuput ja revi ne pienemmiksi.
Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen.
Laita hetken kuluttua parsakaali toiseen kattilaan, suolalla maustettuun veteen kiehumaan.

Valuta pasta.
Sekoita pastan joukkoon kalamössö.
Sekoita pastan joukkoon valutetut parsakaalit.

Lapsikulta, kyllä täällä on lähtösi jälkeen tiskattu, en siksi kumonnut pastaa leikkuulaudalle, tämä katsos kuvastaa tätä nykyistä, hurjaa ja villiä elämääni. Pastaa laudalta.

Ei kommentteja: