torstai 20. helmikuuta 2014

Kanapiirakka


Kanapiirakka

100 g paistettua voimakkaasti maustettua kanaa
2 prk kermaviiliä
2 kananmunaa
2 mm ketjap manis (makeaa) soijakastiketta
suolaa
cheddar-sulatejuustosiivu
minitomaatteja
chiliä

Taikina
100 g margariinia tai voita
3 dl vehnäjauhoa
loraus vettä

Margariini nypitään ja sekoitetaan jauhojen sekaan ja lisätään tarpeellinen määrä vettä.
Painele taikina voideltuun vuokaan, pistele pohja haarukalla ja paista uunissa 175 asteessa 10 minuuttia ilman täytettä.

Käytä piiraaseen vahvasti maustettua, paistettua kanaa. Pilko kana pieniksi kuutioiksi.
Riko kananmunien rakenne ja sekoita ne kermaviiliin.
Sekoita kermaviiliin suola ja soijakastike.

Kaada kanapalat piirakkapohjan päälle.
Kaada kanojen päälle kermaviiliseos.
Asettela piiraan päälle minitomaatit ja ohuet chilisiivut.
Pienennä cheddarjuusto pieniksi ja ripotte se piiraan päälle.
Paista piirakka uunissa 175 asteessa n. 30 minuuttia, kunnes piirakka on kypsää.

Tarjoa piirakka jäähtyneenä.





Ei kommentteja: