sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Porkkanapannukakku

Porkkanapannukakku

500 g porkkanasosetta
5 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
2 dl hiivaleipäjauhoja
1/2 tl suolaa
4 kananmunaa
2 rkl öljyä

400 g jauhelihaa

Sekoita taikinan ainekset keskenään.
Anna taikinan turvota 15-20 minuuttia.
Kuumenna uuni 225 asteeseen.
Ruskista ja mausta jauheliha.

Levitä jauheliha leivinpaperilla peitetylle pellille.
Kaada taikina jauhelihan päälle.
Paista pannukakkua uunissa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Kuvassa olevaan pannukakkuun jauheliha on laitettu väärässä vaiheessa. Kevyt jauheliha ei uppoa napakkaan taikinaan, joten kaada pellille ensin jauheliha, niin se ei kuivahda pinnassa.

Ei kommentteja: