keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Feta-oliivimuffinit


Feta-oliivimuffinssit
12 kpl

315 g vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 tl yrttiseosta
1 tl mustapippuria
2 kananmunaa
2 1/2 dl maitoa
60 ml öljyä
75 g fetajuustoa
65 g kalamataoliiveja

Lämmitä uuni 180 asteeseen.
Ota 12 oliivia sivuun ja pilko loput palasiksi.
Leikkaa feta kuutioiksi ja jätä 12 kpl sivuun.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sekoita kananmunien rakenne ja sekoita ne maidon ja öljyn joukkoon.
Sekoita seokset keskenään.
Jätä 12 oliivia ja feta palaa sivuun ja sekoita loput taikinan joukkoon.
Jaa taikina vuokiin ja korista muffinit oliiveilla ja fetalla.


Paista muffinsseja 20-25 minuuttia, kokeile tikulla, koska ne ovat kypsiä.
Anna muffinsseiden jäähtyä hetken ritilällä.
Tarjoa ne kuumina tai huoneenlämpöisinä.

Ei kommentteja: