torstai 24. heinäkuuta 2014

Cuscus kantarelleilla


Kantarelli cuscus

Kantarelleja
valkopippuria
timjamia
suolaa
sipulia
basilikaa
sipulinvarsia/ruohosipulia
cuscusta
kanalientä/kasvislientä

Paista sipulit ja kantarellit pannulla.
Lisää sienten joukkoon valkopippuria, suolaa ja timjamia.
Laita cuscus kuumuuden kestävään astiaan ja kaada sen päälle kiehuva kasvis-/kanaliemi. Kaada nestettä vähitellen ja anna cuscusin turvota.
Sekoita kantarellit cuscusiin.
Sekoita joukkoon silputtu basilika ja sipulinvarret.

Yhdelle syöjälle varasin pienen kourallisen kantarelleja, mutta meidän sienemme olivat hyvin kuivia ja niistä ei paistaessa juuri irronnut nestettä.

2 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Varmaankin tosi hyvää!Kantarellit ovat niin nameja:)

Satu -Tsajut kirjoitti...

Kantarellit ovat todella hyviä, mutta tämän kelin vuoksi ei näistä metsistä tätä kultaista herkkua juuri löydä.