keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Mustikka-valkosuklaa kääretorttu



pohja

4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 dl (Sunnuntain) gluteenitonta jauhoseosta
1 1/2 tl leivinjauhetta

täyte

200 g maustamatonta tuorejuustoa
40 g valkosuklaata
2 dl mustikoita murskattuina
1 dl mustikoita kokonaisina
vaniljasokeria

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita muut kuivataineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi munavaahtoon.
Sekoita tasaiseksi.
Levitä taikina leivinpaperilla vuorattulle pellille ja paista uunin keskitasossa 225 asteessa 8 minuuttia.
Kumoa levy leivinpaperin päälle johon on ripoteltu sokeria ja poista paistoalustana ollut leivinpaperi varoen.




Sekoita täytteen tuorejuustoon vaniljasokeri ja muussatut mustikat.
Lisää täytteeseen rouhittu suklaa ja viimeisenä kokonaiset mustikat.

Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle.
Kääri torttu pitkittäin rullaksi leivinpaperia apuna käyttäen.

2 kommenttia:

Ruokasurffausta - Anna kirjoitti...

Ihanan näköinen ja kuuloinen! Tein itse juuri paahdetusta valkosuklaasta ja mustikoista kääretorttua. Toimii.

Satu kirjoitti...

Paahdettu valkosuklaa kuulostaa taivaalliselta :)