keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Las Iguanas - Cardiff

Chorizoa maukkaassa kastikkeessa
 

Edullista lounasta havitellessa on hyvä omata opiskelijabudjetilla elävä paikallisopas. Päädyimme nauttimaan lounaamme Etelä-Amerikasta makumaailmansa ammentavaan ketjuravintolaan, Las Iguanakseen. Cardiffin kahdesta ravintolasta valitsimme keskustan ravintolan, sen joka on aivan Cardiff Central-rautatieaseman kupeessa.

Puolikas kana bbq-soosilla
Lounasaikaan ravintolassa oli tarjouksia, oli edullisempaa menuuta, alkoholittomia drinksuja kaksi yhden hinnalla, joten päätimme tilata vähän kaikkea.

Mustapapusoosia ja tortilla täytettynä myskikurpitsalla


Otimme pari erilaista alkupalaa, kaksi kasvispääruokaa ja yhden hyvin lihaisan pääruoan.

Tortilla oli kevyempi kasvisruoista vaikkakin ihmettelimme käyttävätkö ne siellä etelässäkin myskikurpitsaa. Mustapapusoosi takasi sen, ettei annos jättänyt nälkäiseksi.Mustapapu-punajuuriburgeri


Hampurilaisen mustapavuista ja punajuuresta tehty pihvi oli liiankin raskas, siinä ei ollut tietoakaan kasvisruokaan yleisesti liitetystä keveydestä.


Kana, no ensiksikin se oli puolikas kana ja oli fiksua tilata se salaatin, ei rasvassa uitetuiden perunoiden kanssa. Soosi oli vahvaa, me herkkäsuiset tyydyimme pariin maisteluhaarukalliseen ja se oli riittävästi saamaan suumme liekehtimään.
 


Ravintola on varautunut hyvin erikoisruokavalioihin, sieltä löytyy oma menunsa gluteenittomille ja lihaa kaihtaville.

Ei kommentteja: