perjantai 19. joulukuuta 2014

Cake popsit piparkakuista ja suklaasta


Pipari cake pops
3 kpl

80 g piparkakkuja
25 g tummaa suklaata
muutama pala suklaata kuorrutukseen
3 tl kermaa

Jauhe piparkakut ja suklaa jauhoksi, joko veitsellä leikkaamalla, morttelissa, veitsellä tai monitoimilaitteessa.
Sekoita piparisuklaajauheeseen kerma.
Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi ja muovaa niistä 3 palloa.
Tässä vaiheessa, jos halua makeisista cake popseja laita niihin tikut.
Laita pallot jääkaappiin jähmettymään.
Sulata pikkuisen suklaata.
Valele pallot suklaalla.
Anna jähmettyä.
Nauti.

Säilytä valmiita makeisia jääkaapissa.

2 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Herkullisen näköisiä, kiitos ohjeesta! :)

Satu -Tsajut kirjoitti...

Kiitos :)