keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Kalkkuna-kookoskeitto



Kalkkuna-kookoskeitto

500 g kalkkunan rintafilettä
400 ml kookosmaitoa
140 g vesikastanjaa tölkissä
suippopaprika
sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 l pakastewokkivihanneksia
2 tomaattia
7-8 dl vettä

mausteet
inkivääri
neilikka
suola
chipotle tabasco

Leikkaa kalkkuna pienehköiksi paloiksi ja paista se pannulla kypsäksi.
Viipaloi paprika, tomaatit, sipuli ja valkosipulinkynnet.
Lisää kasvikset ja n. 3 dl vettä kattilaan.
Anna kasvisten kiehahtaa.
Lisää kookosmaito ja loppu vesi kookoosmaitopurkilla, niin että saat jokaisen kookosmaitotipan talteen.
Lisää joukkoon kalkkuna.
Keiton lämmittyä lisää joukkoon mausteet.

Mausteista meillä käytetään harvakseltaan ohjeessa olevia mausteita, joten suurin potku mausteistamme on saattanut kadota ja siksi en uskalla tarkkaa määrää ilmoittaa. Talvisena päivänä kaipasimme vahvemman makuista keittoa lämmittämään ja tämä oli juuri sitä mitä kaipasimme; arkinen ja nopea keitto, jossa oli ripaus taikaa.

Ei kommentteja: