sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Mansikka-mangoherkku


Mansikka-mangoherkku
6 annosta

500 g pakastettuja mansikoita
300 g pakastettua mangoa
n. 3 dl maustamatonta jukurttia

(viherjauhetta
msm-rikkiä)

Nosta mansikat ja mango sulamaan.
Soseuta sauvasekoittimella kohmeiset mansikat, mango ja jukurtti.
Lisää joukkoon halutessasi noin maustemitallinen MSM-rikkiä ja muutama maustemitallinen viherjauhetta. Superruokalisän ei kuulu näkyä tai maistua, joten parhaimman lopputuloksen saat lisäämällä tuotteita vähitellen, samalla maistellen.

Tästä ohjeesta riittää kuudelle jälkiruoaksi tai kahdelle-kolmelle valtaisat mässyannokset. Tämän ohjeen kehitti tyttäreni joululomansa aikana. Hän pyöräytti usein meille tämmöiset jäätelömäiset annokset iltaherkuksi. Iltapalan lisäksi tämä on oiva aamiainen, aikuiselämän hyviä puolia on se, että aamullakin saa halutessaan herkutella. Joskus olemme myös nauttineet tätä ensin illalla jäisenä herkkuna ja säästäneet lopun jääkaapissa aamiaisjukurtiksi. Illalla koristeeksi käy mansikka ja aamulla tästä saa ruokaisamman mysliä tms joukkoon lisäämällä.

Viherjauhetta olemme nyt käyttäneet aktiivisesti smoothieissa ja oppineet reilun annoksen viherjauhetta muuttavan herkullisimmankin annoksen pelottavan näköiseksi. Annostelu on siis tämän tuotteen kohdalla oltava kohdillaan, jos haluaa pitää lopputuloksen söpön värisenä.

Ei kommentteja: