lauantai 24. tammikuuta 2015

Parmesaaniuuniperunat

Parmesaaniuuniperunat

2 keitettyä perunaa
3-4 rkl parmesaania raastettuna
voita
(valkosipulijauhetta)

Keitä perunat.
Kuumenna uuni 250 asteeseen.
Halkaise perunat.
Aseta pellille leivinpaperille neljään kekoon aavistus voita (valkosipulijauhetta) ja parmesaania.
Jokaisen keon päälle tulee perunan puolikas halkaistu puoli alaspäin.
Paista perunoita uunissa, kunnes juusto on sulanut.
Nosta pelti uunista ja anna perunoiden jäähtyä muutama hetki.
Käännä perunat varoen metallilastalla.

Tarjoa perunat esimerkiksi kermaviilikastikkeen kera.


Perunat olisivat tähän parhaillaan jauhoisina tai puoli jauhoisina, pitkinä ja hoikkina. Perunana meillä oli  punainen Yorkin Herttua.

Tämä ohje saa edellisen päivän keitettyihin perunoihin uutta potkua.

Ei kommentteja: