tiistai 10. helmikuuta 2015

Liharullat uunissa


Liharullat uunissa

Porsaan ulkofilettä
Viherpippuri sulatejuustoa n. 50 g
Pekonia
Pippurisekoitusta
Suolaa
3 porkkanaa
2 laakerinlehteä
Rouhittua mustaippuria
1 valkosipulinkynsi
400 g keittojuureksia

hammastikkuja

Leikkaa ulkofile 1 1/2-2 cm paksuiksi siivuiksi.
Nuiji siivut 1/2 cm paksuisiksi.
Laita lihanpala lautaselle, ripota päälle pippurisekoitusta ja aavistus suolaa.
Aseta lihan päälle viipale pekonia.
Leikkaa sulatejuustosta ohut tanko ja aseta se lihapalan toiseen laitaan.
Kääri liha juuston ympärille ja sulje käärö hammastikulla.

Paista rulliin kaunis väri kuumalla paistinpannulla.

Aseta lihakääröt kannellisen uunivuoan pohjalle.
Kaada kasvikset lihakääröjen päälle.
Ripota mausteet pinnalle

Kaada vuoka puolilleen kuumaa vettä
Laita uunivuoan kansi päälle ja nosta vuoka 175 asteiseen uuniin muutamaksi tunniksi.
Tarjoa ruoka keitettyjen perunoiden ja paistettujen porkkanoiden kanssa.


Ei kommentteja: