keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Ravello, Lontoo


Itä-Lontoon helmi jäi viime keväältä postaamatta, joten nyt otetaan asiaan korjaus.

Yövyimme Easyhotellissa idässä, Old Streetillä. Hotelli oli Easymaiseen tapaansa niukasti kalustettu, siisti ja hyvien liikenneyhteyksien päässä, vaikkakin tästä hotellista oli hitusen matkaa metrolle. Easyihin ei kuulu minkäänlaista aamiaista tai huoneeseen jääkaappia, kaikki ateriat tuli siis nautittua muualla.


Tämä Lontoon kolkka oli meille entuudestaan tuntematon. Emme olleet googlailleet seutua vaan päätimme koettaa onneamme ravintoloiden löytymisen suhteen.

Lähdimme ensimmäisenä iltana hotellilta kävellen etsimään ruokapaikkaa ja päädyimme ihastelemaan kotoisan näköistä ravintolaa ulkopuolelta. Menu oli niukkaan budjettiimme sopiva ja astuimme ravintolaan.

Parsarisotto


Ravintolassa tuntui kuin olisi nauttinut italialaisen aterian Italiassa, se ei ollut kehno kopio. Ruoka toi mieleen matkamme Piemonteen, maku oli aito ja hyvä. Annosten ulkonäkö oli kursailematon, jopa epäviehättävä, mutta maku oli loistava.

Ravintolaa pitävä vanhempi italialainen pariskunta oli ystävällinen ja ravintolan tunnelma leppoisa. Aterioidessa oli miltein tunne, kuin olisi ollut kyläilemässä.


Palasimme ravintolaan seuraavanakin iltana ja olisimme varmasti syöneet siellä vielä kolmannenkin kerran, mutta ravintola sulki ovensa Pääsiäiseksi.

Kun seuraavan kerran saavumme ajan kanssa Lontooseen saatemme matkata pidemmänkin matkan tähän ravintolaan.

Pahoittelen rumiakuvia, keskityin syömään, en kuvaamaan.46-48 Old Street London EC 1V 9 AQ 

Ei kommentteja: