tiistai 28. huhtikuuta 2015

Bathurst Deli, Lontoo

 Pääsiäisenä vierailimme suuremmalla seurueella Lontoossa ja kiersimme tuttuja nurkkia. Joskus käy niin, että tutun nurkan takana odottaa yllätys.

Valtaosa porukastamme oli budjettimatkalla ja yöpyi Paddingtonin Easy-hotellisssa, jossa ei ollut aamiaista. Tapanamme oli nauttia huoneessa aamiaiseksi kylmälaukussa säilytettyä jukurttia, leipää, hummusta tai keitellä vettä valmispuuroihin.

Aamukahvin joimme suurkaupunkilaiseen tapaan jossain liikkuessamme.

Ensimmäisenä aamuna, ennen kuin koko porukkamme oli koolla, jakaannuimme pienemmiksi ryhmiksi. Toinen ryhmä lähti St Mary-sairaalasta kiertämään sairaaloiden vastaanottoja (matkavakuutus ja EU-kelakortti ovat fiksuja asioita omata) ja toinen ryhmä lähti metsästämään aamukahvia ja rentouttavaa tuokiota.
Kävelimme Paddingtonilta Hyde Parkiin ja matkalla törmäsimme mitä viehättävimpään kahvilaan, josta nappasimme kahvit puistoon mukaan.

Kahvila Bathurst Deli näytti ihastuttavalta, vitriineissä oli jos jonkin sortin vehnästä ja delin takaosassa oli pieniä pöytiä ja laajan näköinen valikoima viinejä.

Tämän postauksen kirjoitan itselleni, merkitsen ylös löytöni muistaakseni seuraavalla kerralla tutustua paikkaan paremmin.


Bathurst Deli
3 Bathurst St
London
W2 2SDLancaster Gate:n luota saavuimme Hyde Parkiin, Italialaisen puutarhan luo ja nautimme siellä istuen noutokahvimme. Syksyllä Walesiin mennessä nappasimme noutokahvit toisesta paikasta ja pöyrät Lancaster Gatelta ja pyöräilimme hurjaa vauhtia puiston ympäri.

Lontoossa on monta hienoa nähtävyyttä ja Hyde Park on yksi niistä. Vuosia sitten, ennen kuin lapseni muutti britteihin, meillä oli tapana Lontoon matkoillamme napata mukaamme noutopuuro jostain Pret A Mangerin-kahvilasta ja hurauttaa pyörillä tai julkisilla johonkin puistoon syömään ne. Se oli mainio tapa aloittaa päivä.

Ei kommentteja: