torstai 28. toukokuuta 2015

Kasvispasta herkkusienillä

 Kasvispasta

75 g tomaattinen tapanade-kastike
sipuli
tomaatti
1/2 keltainen paprika
8 pientä herkkusientä

pastaa
öljyä paistamiseen
suolaa
juustoraastetta
vettä
ruohosipulia

Pienennä sipuli ja kuullota se paistinpannulla öljyssä.
Lisää sipulin joukkoon tapanade-kastike ja vettä desin verran.
Laita pastavesi kiehumaan.
Pilko tomaatti ja paprika rouhean kokoisiksi kuutioiksi.
Lisää paprika ja tomaatti kastikkeeseen, lisää joukkoon tarvittaessa vettä.
Leikkaa herkkusienet viipaleiksi.
Laita pastaveteen suola ja laita pasta kiehuvaan veteen kypsymään.
Lisää herkkusienet kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa vettä joukkoon ja anna kastikkeen kiehua.
Kastikkeesta on tarkoitus tulla juoksevaa, ei kuitenkaan vetistä.

Kaada valutettu pasta lautasille ja päälle kastiketta, koristele juustoraasteella ja silputulla ruohosipulilla.



Kasviskastike maistui hyvältä myös ruisleivän päällä.

8 kommenttia:

Niina/ Pikku-Bambin Blogi kirjoitti...

Todella kivan oloinen ohje! Kesällä varsinkin on mukava tehdä vähän kevyempiä kasvisruokia. :)

Satu kirjoitti...

Kiitos Niina tyttäreni on inspiroinut kokkaamaan enemmän kasvisruokaa :)

Taina K kirjoitti...

Nyt tuli nälkä!;) Paras lähteä syömään.:)

Taina K kirjoitti...

Nyt tuli nälkä!;D Paras lähteä syömään.:)

Mrs K kirjoitti...

Millaista tuo tapaneda-kastike on?

Satu kirjoitti...

Kiitos Taina K :)

Mrs K Tapenade on provencelainen tahna tai seos joka pääasiassa koostuu paloitelluista oliiveista, sardelleista, kapriksista ja oliiviöljystä, näin siis määrittelee Wikipedia ;)

Veera | Oranssia kirjoitti...

Oijoi, näyttää hyvältä! Erityisesti tuo leipä näyttää ihan kesäillan herkulta! :)

Satu kirjoitti...

Se oli ihanaa :)