torstai 4. kesäkuuta 2015

Bayside Brasserie - Cardiff


Kanamaksaa
Walesin matkalla oli käytävä seudun pääkaupungissa Cardiffissa. Kaupunki oli minulle ennestään tuttu vain tv-sarjoista Doctor Who ja Torchwood, mutta paikka oli mielikuvaani kauniimpi ja ystävällisempi. Suuntasimme ensimmäisenä ihmettelemään Torchwoodin maisemia suurelle vesipatsaalle, jonka jälkeen oli aika etsiä satamasta lounaspaikka.


Aprikoimme muutaman paikan välillä, mutta Bayside Brasseriesta vaikutti olevan komeimmat näkymät satamaan ja menukin kuulosti houkuttelevalta. Tilasimme kaikki menun ja yhden yhteisen leipävalikoiman.

Vaaleita pikkukaloja
Vuohenjuusto salaatti


Ravintola oli kaunis ja palvelu oli loistavaa. En ole varmasti koskaan lounaalla tuntenut oloani näin hemmotelluksi.

Ankan koipea ja linssejä


Ruoka oli loistavaa ja ankka oli parempaa kuin myöhemmin Lontoossa syömämme. Kala ja ranskalaiset eivät yltäneet samalle tasolle kuin Bridgendin ravintolan annos.

Kalaa ja ranskalaisia
Jälkiruoaksi tilasimme yhden yhteisen Eton Mess:in. Annos oli pieni, mutta makea, juuri sopiva päätös aterialle.Unit Upper 14 - Mermaid Quay
Cardiff Bay


Tämmöinen näkymä paljastui naistenhuoneen ikkunasta. Tämä on Cardiffia; nörttisarjat, vanhat tiilet, wau-arkkitehtuuri ja kirkkaus. Kerroinko jo rakastuneeni syvästi Walesiin?

*

Tämä teksti on jäänyt koneelle roikkumaan ja muistin sen kun minulta kysyttiin ravintolasuosituksia Cardiffiin. Kokemuksemme on syksyltä 2013.

Ei kommentteja: