maanantai 16. toukokuuta 2016

Garibaldi Bistrot, Martina Franca, ItaliaPääsiäismatkamme Italiaan jatkuu. Olimme siis varanneet ensimmäisiksi kahdeksi yöksi majoituksen maatilalta, agriturismosta, josta käsin teimme retkiä läheisiin kaupunkeihin. Eräs retkistämme johdatti meidät lounasaikaan Martina Francaan. Martina Franca kuuluu Taranton maakuntaan, joka on osa Apuliaa (Pugliaa).  Paikallinen bistro, lounas seinälle kirjoitetulta listalta ja palan painikkeeksi paikallista viiniä. Tämä oli hyvä aloitus kaupunkiin tutustumiselle.Viini oli erinomaista, kuten kaikkialla tämän reissun aikana ja lounas oli ihan kiva ja se täytti vatsan.


Paikallinen pasta carbonara oli kaunis.


Ravintola oli viehättävä ja pöytiä yhdistämällä suuri joukkomme saatiin saman pöydän ääreen. Kaikissa ravintoloissa, joissa vierailimme, tämä onnistui hyvin. 


Pääsiäisen aikaa kaikissa kylissä roikkui noitia. Mikäli ymmärsin oikein räjäytetään ne lopuksi ilotulitteilla.


Martina Franca oli äärimmäisen siisti kaupunki.


Meidän lisäksemme ei siellä lounasajan jälkeen näkynyt yhtään turistia. Saimme rauhassa tutkia kaupunkia.


Martina Franca oli ehdottomasti vierailun arvoinen, mutta jostain syystä se ei sytyttänyt minua suuressa määrin. Ehkä liikaa upeita paikkoja lyhyen ajan sisään on vain minulle liikaa. Tuntui etten lounaspastan ja jäätelön jälkeen ollut kaikkein vastaanottavaisimmassa olotilassa nauttimaan tästä kaupungista.
Garibaldi Bistrot, Piazza Plebiscito13, Martina Franca, Italia

Ei kommentteja: