tiistai 5. heinäkuuta 2016

La Taverna della Gelosia , Ostuni, Italia


Etelä-Italian matkalla seurueemme nautti mereneläviä aina kun se oli mahdollista. Meren läheisyys on opettanut paikalliset loihtimaan sen sadosta toinen toistaan hurmaavampia ruokalajeja.Ostuni the White City

Ostunia kehutaan Etelä-Italian yhdeksi kauneimmista kaupungeista. Sen valkeiksi kalkitut talot, keskiaikaiset vaikutteet, merinäköala ja vanhan kaupungin sokkeloiset kujat antavat sille persoonallisen ilmeen.


Ostuni oli äärimmäisen siisti kaupunki ja siellä oli tähän aikaan vuodesta tilaa liikkua, kaupungista tosin huokui se, että kesä kuukausina nämä kadut ovat täynnä helteestä nauttivia lomalaisia.

Tätä kaarta piti kuvata vähän joka kulmasta. Väitimme Miinalle sen muistuttavan tämän kotikylän Bridge of Sighs:siä, vaikkei ei se ole saman näköinen.
Portaat alas ravintolaan


Ravintolan seinät olivat täynnä erilaisia ikoneita ja pyhimyspatsaita.


Tätä mainiota viiniä löysimme myös kaupasta ja toimme kotiin mukanamme.
Hyvin haudutetuista liha-annoksista kaksi kolmesta oli pelkkiä jänteitä. Aivan jäätävä pettymys ja se laski ravintolan pisteitä roimasti.
Ravintolalla oli suuret terassit, joilla syömistä ei voinut harkita pääsiäisen viileässä ilmassa.Huomatteko taas; tyhjät kadut?  Ravintolat, joissa ei ole muita? Pääsiäismatkailu Italiassa on yksinäistä hommaa ;)


La Taverna della Gelosia , Via Tommaso Andriola 26, Ostuni, Italia

Ei kommentteja: