keskiviikko 3. elokuuta 2016

Oscar & Rosie's - Nottinghamin parasta pizzaa


Seuraavana Nottinghamin helmenä esittelen Oscar & Rosie's -nimisen pizzapaikan. Kyseinen ravintola on monesti äänestetty kaupungin parhaaksi pizzeriaksi, enkä ihmettele: ruoka oli taivaallisen hyvää, ja sen näyttivät tietävän myös paikalliset, joita alkoi valua ruokailemaan jo briteille harvinaisen aikaisin viideltä, ja kyseessä oli sentään lauantai. Voin vain kuvitella miten täyttä täällä on myöhemmin illalla! Paikalle saapui myös suuri juhlaseurue, jossa oli jäseniä toista kymmentä, joten selkeästi Oscarista ja Rosiesta on isojen bileiden järjestämiseen.

The Cosmopolitan: Serrano ham, peaches, fresh basil leaves
Seuralaiseni ruokavalion takia tilasimme pizzan gluteenittomana ilman lisähintaa. Pohja maistui ihan tavalliselta pizzapohjalta, mikä ei aina gluteenittomien tuotteiden kanssa ole itsestäänselvää. Meille esiteltiin myös talon vegaaneille sopivaa erillistä ruokalistaa, jolta löytyy vegelihavaihtoehtoja ja -juustoa, eikä pelkkää salaattia. Erityisruokavalioiden huomioonottamisesta iso plussa!

Jaoimme pieneen päivällisnälkään yllä näkyvän pizzan ja alakuvan maalaislohkoperunat talon dipillä ja tulimme täyteen. Pizza oli ehkä hieman suolaisen hintainen - päälle 10 puntaa - mutta kaikki raaka-aineet maistuivat laadukkailta, ja kahden kesken jaettuna koko aterian hinta jäi sopivaksi.7-9 Thurland St
Nottingham NG1 3DR

Ei kommentteja: