tiistai 2. toukokuuta 2017

Riisilätyt


Riisilätyt

1 kananmuna
1 dl kypsää riisiä
suolaa

voita paistamiseen

Riko raa'an kananmunan rakenne haarukalla.
Lisää kananmunan joukkoon ripaus suolaa.
Sekoita keitetty riisi joukkoon.
Paista kuumalla lettupannulla kypsiksi.
Nauti esimerkiksi leikkeleen ja juuston kera.

Käytimme lettuihin basmatiriisiä.


Isovanhempani tekivät maailmanympärimatkan 90-luvulla ja he saivat näitä lettuja muistaakseni Papua-Uusi-Guineassa. Heidän matkansa jälkeen söimme näitä lettuja usein väli- ja iltapalaksi juuston ja leikkeleen kera.

Mikäli aiot pitää lettukestit, niin kurkkaa niihin myös mantelilettujen, perunalettujen ja banaanilettujen ohjeet.

2 kommenttia:

Siiri / Pilkettä-blogi kirjoitti...

Kivan helppo resepti. :)

Satu kirjoitti...

Niin on ja maukas :)