keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Halloween-juoma lapsille


Halloween-juoma

2 rkl maitoa
3 smarties-makeista

koristeluun

Strösseliä ja kananmunan valkuaista

Kasta lasin reuna kananmunan valkuaiseen ja sen jälkeen strösseliin.
Anna lasin kuivua hetki.
Tiputa lasin pohjalle 3 saman väristä makeista.
Kaada maito päälle.
Sekoita lusikalla.
Nauti! Meillä on ollut tapana tehdä Halloweenin innoittamia herkkuja. Miina kysyi tuleeko tänä vuonna paljon eri reseptejä ja tällä hetkellä näyttää siltä, että tämä on tämän vuoden ainoa ohje. Onneksi blogissa on varastossa aiemmilta vuosilta kattavasti erilaisia reseptejä.

Koko Halloween-hömpötys lähti osaltamme TÄSTÄ kirjoituksesta, jossa on lukuisia helppoja ohjeita, esimerkiksi ne kuuluisat Omar-karkeista tehdyt sormet. Ja joitain vuosia myöhemmin teimme mm. jauhelihasta hiiriä ja muita isommille sopivia hirvityksiä.

Usein Halloweenin ruoat tapaavat olla raskaita tai epäterveellisiä, mutta aina voi tehdä toisin ja kaivertaa vesimelonista Halloween kurpitsan ja laittaa sen suusta valumaan hedelmäsalaattia. Äärimmäisen näyttävää ja vitamiinitkin on kohdillaan.


Kaj on useampana vuonna kaivertanut meille kurpitsan, harmi ettei hän ollut kotona kun otin nämä kuvat. Kaivertamani omena on aika säälittävä verrattuna hänen luomuksiinsa.


Ihanan karmaisevaa Halloweenia näin etukäteen!

4 kommenttia:

Viikonloppukokki kirjoitti...

Minäpä näytän tätä kotona apukokeille. Innostuvat varmasti ;)

Satu kirjoitti...

Toivottavasti juoma on mieleinen :)

Craft Candidate - Kahden talon väkeä kirjoitti...

Herkullisen näköiset juomat! Meillä on täällä erittäin innokas kokki, joka on pitkään hinkunut "drinkkejä". Halloweeniksikin olisi pitänyt olla jotain ekstrahienoa juomaa mutta emme osanneet oikein mitään sitten tehdä. No nytpä on ensi vuodeksi ohje!

Satu kirjoitti...

Voitte kokeilla tuota punaisilla namuilla jo jouluksi, jos ette malta odottaa ensi vuoteen ;)