keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Lihakeitto


Lihakeitto

1 kg perunoita
900 g keittojuureksia
800 g porsaan lihaa
1 sipuli (iso)
suolaa
mustapippuria
3 laakerinlehteä

10 litran kattila

Leikkaa liha pieniksi paloiksi.
Pasta liha pannulla, käytä tarvittaessa vähän rasvaa.
Laita paistetut lihat kattilan pohjalle, kaada niiden päälle vettä, niin että ne peittyvät.
Lisää pippuri kattilaan.
Anna kiehua vähintään 45 minuuttia.
Kuori ja pilko perunat.
Lisää perunat lihan joukkoon, lisää samalla vettä.
Lisää keittojuurekset ja pilkottu sipuli.
Anna kiehua kunnes juurekset ja peruna ovat kypsiä.
Lisää suola.


Olemme tehneet tätä keittoa monesti viikonlopuksi tuvalle mukaan. Oikaisemme ja nopeutamme kokkaamista käyttämällä keittojuureksia pakasteesta.

2 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Hyvältä näyttää keitto! Mukavaa viikon jatkoa♥

Satu kirjoitti...

Kiitos samoin :)