torstai 24. toukokuuta 2018

Makuvedet


Kesän juhliin suosittelen ehdottomasti makuvesien tarjoilua. Tavallinen vesi maustetaan erilaisilla yrteillä: mintulla, anisiisolla, sitruunamelissalla tai laventelilla. Tai sitten veden joukkoon lisätään muutamia kuusenkerkkä pihapuusta. Ja vesien kaverina voi olla karahvillinen raparperimehua.


Nämä makuvedet olivat tarjolla Hirvihaaran kartanon 100 vuotisjuhlissa. Hirvihaaran upea keittiötarha tuotti näihin vesiin yrtit ja me vieraat nautimme vesibaarin antimista täysin rinnoin. Kerrankin baari, jossa kaikkien laatujen maistamista voi pitää tavoiteltavana toimintana ;)

Kuusenkerkkävesi


3 kommenttia:

Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti...

Loistava idea 😊

Annina/Olipakerranarki kirjoitti...

Kannattaa kokeilla myös puistosyreenin kukkia vettä maustamassa!

Satu kirjoitti...

Kiitos Maatiaskananen :)

Loistava idea Annina, kiitos.